17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 26 вересня 2021

    Впродовж усього фестивального дійства відвідувачів «Українського коровай-сузір’я» тішила виставка виробів з природних матеріалів, яку підготували представники загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів району. Вихованці та їхні педагоги дуже постарались, аби творчо підійти до поєднання овочів, фруктів, зернових, квітів, трави та моху. Тож перед нами постали цілі картини і композиції, екологічні прикраси для оселі.  А усі, хто відвідав цю виставку, могли не просто помилуватись витворами, а й підгледіти сотні тем для власної творчості.

    Із віншувань від гостей з області та району розпочалась програма районного фестивалю «Український коровай-сузір’я».  На головну сцену були запрошені організатори цього пишного дійства – голова районної державної адміністрації Юрій Лобач, голова райради Віктор Хиць, очільники одинадцяти територіальних громад району.Лунали щирі вітання усім учасникам і глядачам фестивалю від голови райради Віктора Хиця, депутата облради Григорія Пустовіта, начальника управління агропромислового розвитку ОДА Віталія Горбенка, генерального спонсора фестивалю, директора ТзОВ «П’ятидні» Валерія Діброви, міського голови Ігоря Пальонки, помічника народного депутата Ігоря Гузя Андрія Бокоча, Зимніського сільського голови В’ячеслава Католика. А голова Луцької РДА Володимир Кец привіз і передав на фестивальну виставку коровай зі свого району.

    26 вересня чотирнадцятий районний фестиваль «Український коровай-сузір’я» розпочався з традиційної весільної ходи від райдержадміністрації до парку «Слов’янський». Вже кілька років поспіль несе попереду ватаги пахучий коровай Олександр Дзядук. За ним ішли пари молодих наречених у вбранні різних епох. А далі вишикувались представники  усіх 11 громад району.  Голови райдержадміністрації та райради Юрій Лобач і Віктор Хиць на правах господарів у загальній ході згуртували навколо себе почесних гостей фестивалю.

    Шановні працівники дошкільних дитячих закладів! Щиро вітаю із професійним святом! Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

    Недільний ранок…І хоч на годиннику лише восьма, у парку «Слов’янський» вирує підготовка до чотирнадцятого районного фестивалю «Український коровай-сузір’я». Опівдні зазвучать святкові позивні і розпочнеться дійство! А наразі вже пахне свіжовипеченим хлібом від місцевого хлібозаводу, шикується черга за чашкою вранішньої кави, розставляють свою багату продукцію на столах виробники меду. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua