16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    26 січня у приміщенні райдержадміністрації відбулась розширена нарада, в ході якої були обговорені питання організації та ведення військового обліку. Перед представниками територіальних громад та старостинських округів району, працівниками установ, організацій та підприємств виступили головний спеціаліст сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами РДА Андрій Томчук і  військовослужбовець Володимир-Волинського РТЦК та СП майор Руслан Медвідь.

    В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливості безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг з боку держави та бізнесу тощо. У відповідь останніми роками дедалі більше поширюється запит на впровадження інклюзії та безбар’єрності в різних життєвих сферах. Розв’язувати проблеми у цифровому середовищі навчить курс "Безбар'єрна грамотність": https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy

    Це захворювання може загрожувати великій кількості невакцинованих або не повністю вакцинованих дітей невиліковним паралічем і навіть смертю протягом кількох годин. 5–10% паралізованих внаслідок поліомієліту хворих помирають через те, що параліч уразив саме дихальні м’язи. Найбільш вразливі до поліо діти до 6 років. Ліків від поліомієліту не існує. Єдиний спосіб захистити дитину – щеплення.

     Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити:  https://thedigital.gov.ua/news/pasportni-poslugi-na-gidi-z-derzhavnikh-poslug. Більше про те, де отримати державні послуги, дивіться на платформі Дія.Центрів.

    Повноваження центральних та місцевих органів виконавчої влади в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та можливого ускладнення воєнно-політичної обстановки обговорили 25 січня під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, до якого голова ОДА Юрій Погуляйко долучився в режимі відеоселекторного зв’язку. Низку важливих питань розглянули під час засідання за дорученням Прем’єр-міністра з керівниками управління територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту.

    З 24 січня волинян мають можливість витратити «ковідну» тисячу в межах президентської програми «єПідтримка» на придбання ліків в аптеках. Такою послугою мають право скористатися повністю вакциновані волиняни віком від 60 років. Саме ця вікова категорія є групою ризику та має супутні хронічні захворювання, які потребують придбання додаткових лікарських засобів.

    У 2021 році волиняни отримали: 253 км відновлених доріг державного значення; 149 км місцевих автошляхів; 4 мости та введені в експлуатацію 6 об’єктів поточного середнього ремонту, що мають загальну протяжність майже 15 км. Про це інформував голова ОДА Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці.

    Мисліть критично, логічно й позитивно. І хоч які б новини за весь цей день ви прочитали, побачили й почули, завершуйте його, знаючи головне: у режимі 24/7 ми робимо й зробимо все, щоб вам було мирно, тепло, ситно. І щоб усі ви були здоровими! - Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян.  https://www.facebook.com/zelenskiy.official/videos/4945680962121523

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua