19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2016 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    1 лютого голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у відеоселекторній нараді під головуванням голови облдержадміністрації Гунчика В.П. На розгляд на нараді виносилися питання про стан казначейського обслуговування бюджетних коштів у січні 2016 року, про епідоміологічну ситуацію щодо грипу в області, про управлінську діяльність Головного територіального управління юстиції в області, а також про управлінську діяльність регіонального відділення Фонду державного майна України по області, проблеми і перспективи з питань їхньої роботи. Були поставлені завдання голови облдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань житєдіяльності області на поточний тиждень.

    Однією із провідних форм методичної роботи закладу є педагогічна рада, яка досліджує і розв’язує злободенні питання життя навчального закладу, стимулює розвиток творчого потенціалу педколективу, ріст професійної майстерності керівників гуртків. При визначенні змісту роботи педагогічної ради обираються насамперед ті питання, які цікавлять увесь педагогічний колектив і колегіальне вирішення яких сприяє формуванню атмосфери творчого пошуку, забезпечує істотне піднесення якості навчально-виховного процесу. Першого лютого педагогічні працівники районного Будинку школяра взяли участь у другому засіданні педагогічної ради,яка проходила у формі дискусії на тему "Дитяча обдарованість. Результативність роботи з дітьми".

    Під час щотижневої оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася 8 лютого були розглянуті питання про проходження планової перевірки газових лічильників в домогосподарствах району, про стан інформаційного наповнення офіційного веб-сайту районної державної адміністрації, а також про організацію роботи центрів надання адміністративних послуг в Устилузькій міській та Зимнівській сільській радах. Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району окреслили основні завдання над якими треба працювати протягом тижня, що почався. В ході проведення наради головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

    Понеділок, 08 лютого 2016 15:40

    Майстер-класс для кожного з нас

    П'ятого лютого на базі районного Будинку школяра у формі майстер-класів з художньо-естетичного, технічного, декоративно-прикладного та еколого-натуралістичного напрямів пройшов другий етап   "Творчих сходинок педагога-позашкільника".

    Відповідно до наказу управління освіти, науки та молоді № 33 від 27 січня 2016 року визнано переможцем і нагороджено грамотами учнівський колектив Володимир-Волинського районного Будинку школяра у номінації "Український сувенір" за зайняте 3 місце в обласній новорічно-різдвяній  виставці конкурсі "Новорічний подарунок".

    Перстенюк Олександр та Перстенюк Максим, вихованці гуртка  "Квітникарі-аранжувальники" Володимир-Волинського районного Будинку школяра на базі ЗОШ I-III ступеня с.Суходоли (керівник Галина  Аверкієва), визнані переможцями і здобули 3 місце в обласній новорічно-різдвяній  виставці-конкурсі "Новорічний подарунок".

    4 лютого голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у спільному засіданні тимчасової комісії з питань погашення із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та робочої та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. На порядку денному розглядалися питання про погашення заборгованості по сплаті єдиного соціального внеску та по відшкодуванню сум, виплачених та доставлених пільгових пенсій, а також про підвищення рівня заробітної плати працівникам та легальне використання найманої праці у районі.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua