Версія для друку
П'ятниця, 10 червня 2022 13:54

Вітання начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача з нагоди Дня працівників легкої промисловості

Шановні працівники текстильної та легкої промисловості! Прийміть щирі вітання з професійним святом! Легка промисловість – це величезний пласт економіки країни, який включає в себе більше 20 видів індустрії, що виробляють якісні предмети масового споживання з різних видів сировини. Саме від вашої праці залежить зовнішній вигляд, комфорт, здоров’я і настрій людей. 

Незважаючи на всі негаразди сьогодення ваша самовіддана праця дозволяє легкій промисловості залишатись однією з галузей економіки, яка на повну працює у воєнний час, миттєво підлаштовується під потреби держави і армії, створює нові робочі місця. Великої поваги заслуговують гідні кваліфіковані, талановиті, працьовиті співробітники, які переносять кращі традиції виробництва у безпечніші області країни і попри власні втрати забезпечують розвиток галузі.

Тож у День працівників текстильної та легкої промисловості прийміть вітання і слова вдячності за вашу нелегку працю. Бажаю нових успіхів на шляху до економічного зростання і процвітання галузі, подальшого розвитку і нарощування конкурентних переваг. Щастя, доброго здоров’я, благополуччя і всього найкращого вам і вашим близьким!

 

Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач

Переглядів 7970