Версія для друку
П'ятниця, 20 серпня 2021 10:02

День кар’єри у центрі зайнятості

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся Регіональний день кар’єри. Захід організували з метою сприяння активній зайнятості шукачів роботи, підвищення їх мобільності на ринку праці, організації взаємодії претендентів на заявлені вакансії та роботодавців, використання дієвих та ефективних інструментів пошуку роботи та до 30 – річчя Незалежності України.

В режимі онлайн безробітні могли поспілкуватися з кадровою службою птахокомлексу «Губин» та отримати інформацію про актуальні пропозиції роботи, вимоги до претендентів, умови роботи та оплати праці.

На заході були представники ТОВ «Луцька аграрна компанія», філії  Володимир-Волинської ДЕД, ТзОВ «4-М», ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод», приватні підприємці Людмила Пташенчук, Надія Зіньковець, Мар’яна Костюк. З кожним з роботодавців учасники змогли поспілкуватись особисто, презентувати свої професійні та ділові якості, з’ясувати особливості пропозиції роботи та налагодити взаємодію.

Під час Дня кар’єри присутніх консультували щодо написання резюме, навичок самопрезентації під час співбесіди та підготовки до її ефективного проходження.

В результаті заходу 11 безробітних отримали направлення на працевлаштування.

Переглядів 11875

Галерея зображень