Версія для друку
П'ятниця, 29 вересня 2017 17:07

Бібліотекарів району привітали з професійним святом

Зі святом привітала колег директор централізованої бібліотечної системи Людмила Сулік. Вона подякувала їм за щоденну працю та наголосила, що це свято – загальнонародне, адже через бібліотеки на різних етапах життя проходить усе населення.

Звернулася до працівників книгозбірень  і провідний спеціаліст відділу культури та туризму Галина Руденчук:

- Основне завдання бібліотечних закладів – зацікавити відвідувачів, зробити заклади культури своєрідними осередками розвитку молоді. Бібліотеки сьогодні мають набагато більше змістовне навантаження, аніж раніше – вони мають практикувати живе спілкування з дітьми, батьками, родинами, проводити «круглі столи», конференції, обговорення, зустрічі, організовувати відзначення державних свят та пам’ятних  дат. У сільській місцевості бібліотека – це своєрідний інформаційний центр, який повинен об’єднувати та зацікавлювати відвідувачів різних поколінь, адже у будь-який період життя людині потрібна інформація. Тому на допомогу приходить бібліотекар. Висококваліфіковані працівники повинні не лише надати інформацію – вони мають навчити відвідувачів самостійному пошуку, добору та систематизації даних.

Від імені керівників району та від себе особисто привітала присутніх із професійним святом Алла Мельник, а також здійснила приємну місію - нагородила спільними Грамотами голів райдержадміністрації та районної ради кращих працівників бібліотечної галузі.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4654

Галерея зображень