Версія для друку
Четвер, 26 березня 2020 10:11

Національна гвардія України – міцний фундамент незалежності України

Національна гвардія України – це герої, які щодня стоять на захисті нашого з вами спокою та готові віддати життя за Батьківщину та свій народ.

День Національної гвардії України – це свято тих, хто справою свого життя обрав оборону держави, захист прав, свобод та інтересів громадян.

Бійці Національної гвардії України завжди на передовій. З перших днів беруть участь в протистоянні російській агресії на Сході України. Звільняють захопленні сепаратистами міста та села, відновлюють законність, правопорядок та українську державність.

Нацгвардія це – сучасне формування, здатне оперативно реагувати на виклики сьогодення. Для мільйонів українців, бійці Національної гвардії України взірець мужності, самовіддачі, сили духу та хороший приклад для наслідування.

Впевнений, що для кожного з вас, найвищою платою за ратну службу є шана і повага простих українців, довіра народу, авторитет у суспільстві.

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Дякую кожному за вірність присязі, військовому та громадянському обов’язку, відданості українському народові!

З сумом та скорботою згадую ваших побратимів, які відійшли у вічність, віддавши життя захисту Української держави.

Від усієї душі бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту та благополуччя, злагоди, оптимізму, впевненості у завтрашньому дні.

Слава Україні! Слава Національній гвардії!

З повагою голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко

Переглядів 4718