19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Четвер, 21 лютого 2019 14:48

    Із аграріями та пасічниками краю обговорили питання дотримання законодавства в сферах бджільництва, захисту рослин, насінництва та розсадництва

    З метою розгляду питань щодо спільних заходів органів державної влади, аграріїв і бджолярів для недопущення отруєння людей, тварин, бджіл, а також дотримання порядку проведення заходів державного нагляду у сфері насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин, ГМО, що використовується у відкритих системах сьогодні, 21 лютого 2019 року, на Володимирщині відбулася кущова нарада з питань додержання законодавства в сферах бджільництва, захисту рослин, насінництва та розсадництва.

    У робочій зустрічі взяли участь сільгоспвиробники  усіх форм власності, суб’єкти насінництва та розсадництва, пасічники Володимир-Волинського, Іваничівського та Локачинського районів. Серед присутніх і начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Кравчук.

    Спікерами зустрічі виступили начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Анатолій Тимофіюк, голова асоціації  ГО «Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимир Дмитрук, заступник директора ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Анна Суворова, начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки  ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Світлана Климчук, начальник відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки  ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Ольга Мартинюк.

    Учасники заходу обговорили заходи профілактики щодо недопущення отруєння бджіл, використання фальсифікованих засобів захисту рослин, основні аспекти вирощування сільськогосподарської продукції та вимоги до виробництва, сертифікації, пакування, маркування та реалізації насіння, ввезення насіння і посадкового матеріалу на територію України. А представник ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» нагадала про повноваження, які має лабораторія.

    Своєю чергою, голова асоціації бджолярів закликав пасічників активніше об’єднуватися у громадські організації, а фермерів повідомляти бджолярам про обробітки медоносних культур та дотримуватись норм законодавства про захист рослин та бджільництво під час їх проведення.

    У ході обговорення, фермери та пасічники охоче ставили запитання та ділились досвідом.

    Переглядів 3993
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua