24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Вівторок, 30 травня 2017 10:03

    Засідання колегії райдержадміністрації

    На порядок денний виносилися питання щодо підсумку роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та підготовку його сталого функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, ефективність використання коштів, що виділяються на оплату спожитих енергоносіїв та енергозбереження в бюджетних установах. Обговорили також утворення та функціонування місцевих і добровільних пожежно-рятувальних підрозділів та стан готовності господарського комплексу району до пожежонебезпечного періоду.

    Підсумки роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період підвів начальник управління архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петро Чуцький. Зокрема, він зазначив, що на виконання організаційних заходів і розпоряджень голови райдержадміністрації органами місцевого самоврядування, підприємствами та установами району була проведена певна робота з підготовки об'єктів теплового господарства, інженерних мереж, житлових будинків до роботи і експлуатації взимку.

    Станом на 1 вересня 2016 року була повністю завершена робота з підготовки закладів освіти, до 1 жовтня всі котельні та паливні навчальних закладів були підготовлені  до роботи в осінньо-зимовий період. Проведене навчання всіх операторів газових котелень, машиністів твердопаливних котлів та відповідальних осіб за газове господарство. Також проведено перевірку обліку лічильників газу та газових сигналізаторів, здійснено перевірку димоходів та димовентиляційних каналів. На всі будівлі були оформлені паспорти  та акти готовності до роботи в опалювальний період.

    Зі слів Петра Андрійовича сало також відомо, що у 2016 році у школах та дошкільних навчальних закладах району проведено ряд заходів спрямованих, насамперед, на енергозбереження. Було проведено заміну вікон та дверей у 10 школах на суму 5 млн.165 грн. З них, у 5 школах району та у 2 школах Зимнівської ОТГ. Крім того, проведено утеплення фасадів Зимнівської та Лудинської ЗОШ.

    У школах сіл Зоря, Стенжаричі та П'ятидні (Устилузька ОТГ) встановлені котли на тверде паливо і замінено вікна і двері на металопластикові, на що використано 2345, 5 тис. гривень. Ще у 3 школах відремонтовано пічне опалення.

    На усі 100% до опалювального сезону були готові медичні установи району. 

    Філією "Володимир-Волинська дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДП "Волинський облавтодор" було проведено заготівлю в необхідній кількості піщано-соляної суміші для посипання доріг у час ожеледиці. Для очищення доріг від снігових заметів райдержадміністрацією надавалося дизельне паливо. Роботи з очищення доріг проводилися і органами місцевого самоврядування.

    У ході доповіді Петро Чуцький закцентував увагу і на тому, що відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації розроблені заходи з підготовки господарського комплексу та соціальної інфраструктури, підприємств водозабезпечення, будівель адміністративного призначення та житлових будинків, теплового господарства Володимир-Волинського району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

    Про ефективність використання коштів, що виділяються на оплату спожитих енергоносіїв та енергозбереження в бюджетних установах району проінформувала присутніх заступник начальника управління фінансів - начальник бюджетного відділу Валентина Ващук. Зокрема, вона зазначила, що на виконання плану підготовки засідання колегії райдержадміністрації  управлінням фінансів Володимир-Волинської райдержадміністрації проведено аналіз дотримання лімітів споживання енергоносіїв (використання електроенергії, природного газу) за січень-квітень 2017 року у порівнянні із відповідним періодом за 2016 рік та забезпечення асигнуваннями на їх оплату до кінця поточного року по бюджетних установах, що фінансуються з районного та сільських бюджетів.

    - Хоча й у 2016 році у районі не продовжилась почата у попередні роки  зміна структури споживання енергоносіїв в сторону заміщення природного газу на більш дешеві енергоносії, - резюмувала Валентина Миколаївна. - Проте слід відмітити  покращення контролю з боку головних розпорядників бюджетних коштів за економним споживанням енергоносіїв підвідомчими установами та ефективним використанням бюджетних коштів на виконання розпоряджень голови райдержадміністрації щодо підсумків виконання місцевих бюджетів районну виданиу у звітному періоді.   

    За січень-квітень 2017року установами сільських рад спожито електроенергії в натуральних показниках 33,4 тис. кВт-год. що на 11,2 тис. кВт-год. більше ніж у відповідному періоді 2016 року через зміну режиму роботи і відкриття додаткової групи в дошкільному закладі с. Заріччя. По установах районного підпорядкування за січень-квітень 2017 року споживання електроенергії становить 81,7 тис. кВт-год., що на 3,6 тис. кВт-год  менше відповідного періоду 2016 року, зокрема, бюджетними установами підпорядкованих відділу культури  та туризму райдержадміністрації.

    Ліміт споживання електроенергії на травень-грудень 2017 року бюджетними установами Володимир-Волинського району становить 161,9 тис.кВт-год., в тому числі установами районного підпорядкування – 98,3 тис.кВт-год.

    Фактичне споживання електроенергії бюджетних установ сільських рад в травні-грудні 2016 року склало 38,9 тис. кВт - год., а по установах районного підпорядкування – 106,7 тис. кВт. год. 

    Переглядів 2485
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua